Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Invasion of the language snatchers

Anglès
Gimcana en anglès per a cicle mitjà i superior de primària

Descripció

Aquesta és una proposta de gamificació pensada per a cicle mitjà i superior de primària. El vostre alumnat són un equip de super herois escollits en una missió secreta per ajudar el vostre poble o barri a combatre l'arribada i la invasió dels "language snatchers". Els "language snatchers" són un grup de segrestadors de coneixement, que han implantat un xip en el cervell dels habitants de la vostra zona, perquè oblidin tot el que saben sobre la llengua anglesa. No obstant això, no tot està perdut, el vostre alumnat són un equip de super herois d'alt nivell que, treballant conjuntament, poden vèncer l'enemic i revertir la situació. Ho aconseguiran?

T'interessa si busques...
Una proposta de gamificació en anglès, dinamitzada per game màsters anglosaxons nadius i adaptable al nivell d'anglès del vostre alumnat.

Està en la teva línia si creus...
Que el més important per voler aprendre una llengua és fomentar activitats que motivin l'alumnat a passar-s'ho bé i a voler superar reptes.
Que proposar a les nenes i nens objectius que siguin capaços de superar, sense ser excessivament senzills, augmenta la seva autoestima i potencia el seu desig de seguir aprenent.

Com ho farem?
Us esperarem en un punt acordat, en els exteriors del vostre centre educatiu. Allà hi haurà la nostra dinamitzadora o dinamitzador, que ha reclutat al vostre alumnat per revelar el secret que, encara que ells no ho saben, són súper herois. Dividirem l'alumnat en grups de 5 persones, i cada equip de super herois rebrà una maleta amb una missió secreta a superar, un antifaç i una capa. Cadascuna de les missions passarà per superar reptes a l'aire lliure vinculats amb la llengua anglesa: resoldre un puzle de vocabulari, desenvolupar proves de speaking, superar reptes de gramàtica ...

En acabar la dinàmica, repassarem el treball desenvolupat per les i els participants i descobrirem si han salvat la zona de l'atac dels "language snatchers".

Detalls

L'ideal és realitzar l'activitat en un espai exterior agradable i proper al vostre centre educatiu.
Contacteu-nos per concretar dates de realització.
Activitat pensada per a Cicle Mitjà i Superior de Primària.

Horaris

La dinàmica sencera té una durada de 90 minuts.

Preu

270 euros un grup classe
404 euros 2 grups classe
538 euros 3 grups classe
*En alguns casos pot haver suplement per despeses de desplaçament.

    Notícies relacionades

    • Cicle MitjàQüestions a tenir en compte quan gamifiques l' aula: tipus d'alumnat, tipus de personatges jugadors

      Qüestions a tenir en compte quan gamifiques l' aula: tipus d'alumnat, tipus de personatges jugadors


      En aquests moments en què a Flip estem immersos en el desenvolupament de jocs i estratègies de gamificació per a primària i secundària, ens ha semblat una bona idea compartir amb vosaltres algunes consideracions que acostumem a tenir en compte en la conceptualització de les propostes, esperant que puguin ajudar-vos com a docents quan us plantegeu a classe desenvolupar un joc. Si esteu de ple immersos en la gamificació, és possible que ja tingueu aquests coneixements assimilats. No obstant això, per aquells que us inicieu en el tema, ens sembla interessant anar-vos donant algunes pautes útils.

A dalt