Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Qui som

Flip és una plataforma d’experiències ofertes als centres educatius en forma de sortides, tallers, instal·lacions... que donen a l’aula o a l’escola l’oportunitat d’experimentar per unes hores o en dies puntuals altres maneres d’aprendre. Flip vol donar temps per aturar-se, per repensar, per refutar, per replantejar valors... Flip vol aprofitar els dies de sortides, de festivitats de l’escola, de setmanes culturals... per entrar en la vida d’aquests centres tradicionals i posar-los una mica del revès, en el bon sentit de la paraula.

Sabem que existeixen moltes empreses que ofereixen a les escoles organització de sortides, colònies, petits tallers... Flip no és una empresa més que actua com a intermediària de serveis. Flip és una empresa activa que s’implica en una línia d’educació concreta , es forma, aprèn, investiga, descobreix i proposa activitats poc conegudes per a la majoria de professors, posant en contacte professionals de diferents sectors (la cistelleria, la música, la paleontologia, la infermeria, el circ, les matemàtiques...) amb la comunitat educativa

Per donar a conéixer tots aquests serveis, Flip està creant un complert blog difusor de continguts i de recursos educatius que el professorat podrà consultar i manipular sense cap despesa econòmica; i està creant, a més, una cartellera de serveis organitzada per cicles i competències curriculars,  per tal que els professors puguin accedir de manera ràpida i còmoda a fer qualsevol reserva.


Qui hi ha darrera de FLIP

Darrera de Flip hi ha des del primer moment l’Ainhoa M. Muguruza i el Lluís Rovira, membres de l'equip de Transeduca Acció Educativa.

EMPRESA_ALT_IMG1
EMPRESA_ALT_IMG2
“El nostre objectiu principal és el de formar éssers humans lliures” Rudolf Steiner