Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Qui som

Flip és una plataforma d'experiències emocionals i de gamificacióofertades als centres educatius en forma de serveis que donen a l'aula i a escola l'oportunitat d'experimentar per unes hores o en dies puntuals altres maneres d'aprendre. Flip vol donar temps per aturar-se, repensar, per refutar, per jugar, per replantejar valors ... Flip vol aprofitar per entrar a la vida dels centres educatius i posar-los una mica de l'inrevés, en el bon sentit de la paraula.

Flip és una empresa jove que, en els seus anys de recorregut, s'ha anat especialitzant en crear propostes lúdiques (tallers, jocs de pistes, experiències d'escapament ...) per a diferents nivells de primària i secundària. A més, oferim sovint serveis centrats en les habilitats de vida, l'objectiu és enfortir l'autoestima de l'alumnat, la cohesió de grup, la motivació, l'autoconeixement ... No concebem l'educació sense diversió, ni l'aprenentatge sense un esforç. Assimilar i integrar requereix una implicació activa de l'alumnat en el maneig dels continguts. L'alumnat comprèn quan s'apropia dels continguts i els dona ús, i això ens agrada fer-ho bàsicament des del joc i des de l'empatia amb l'etapa madurativa dels diferents cicles educatius als quals ens dirigim.

Quines persones hi ha darrera de Flip?

A Flip som un equip gran de persones, que van des del personal d'oficina (el personal de comercial, administració, desenvolupament de contingut, producció ...) fins a l'equip de dinamitzadores i dinamitzadors que trobeu en el dia a dia de les vostres aules. Si voleu conèixer una mica més a algunes de les persones amb les que es trobarà el vostre alumnat, punxeu en les seves fotos.


Qui hi ha darrera de FLIP

Darrera de Flip hi ha des del primer moment en Lluís Rovira, membre de l'equip de Transeduca Acció Educativa.

EMPRESA_ALT_IMG2
“El nostre objectiu principal és el de formar éssers humans lliures” Rudolf Steiner