Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Què et proposem

 • ESOEscape room en anglès sobre Frankenstein

  Escape room en anglès sobre Frankenstein


  Us proposem un escape room totalment en anglès per a alumnat de secundària, basat en la historia del monstre creat per Víctor Frankenstein. La proposta es desenvolupa al vostre centre educatiu de la mà de dinamitzadors nadius.

  Ambientem la vostra aula i la transformem en l'aula de la facultuat de ciències. Les proves que l'alumnat ha de superar són diferents i específiques segons el cicle educatiu (disposem de tres nivells, adaptats a 1r i 2n,  3r i 4t d'ESO i Batxillerat).

 • Escape room en àngles Dr. Jekyll and Mr. Hyde

  Escape room en àngles Dr. Jekyll and Mr. Hyde  Aquest Escape Room en anglès per a l'alumnat de secundària, està basat en la famosa història de Robert Louis Stevenson. La proposta es durà a terme en el vostre centre educatiu de la mà de dinamitzadors nadius.

  La Game Màster ambientarà l'aula i guiarà als vostres alumnes per un seguit de pistes i enigmes (aquests són específics i diferents per a cada nivell: 1r i 2n, 3r i 4t d'ESO i Batxillerat).
 • ESOEscape room sobre Terra Baixa

  Escape room sobre Terra Baixa


  Ens trobem al molí on transcorre l’acció de Terra Baixa, just després del desenllaç de l’obra. Formeu part de la colla de pagesos que viuen als voltants. Us heu acostat per veure què passa en sentir els crits dels Perdigons. La Nuri us ho ha explicat tot: en Manelic ha mort el  Sebastià i estava disposat a fugir amb la Marta cap a les muntanyes. Just quan anaven a sortir, però, ha aparegut el Mossèn, els ha tancat al molí amb el cadàver i ha anat a buscar la guàrdia civil. La guàrdia civil trigarà una hora en arribar, us diuen, i vosaltres us compadiu de la Marta i d’en Manelic i voleu ajudar-los a escapar. Teniu 45 minuts per aconseguir trobar una clau que hi ha amagada pels voltants del molí,  obrir la porta i deixar que marxin. Però vigileu: si no ho aconseguiu i el Mossèn descobreix les vostres intencions, li explicarà tot a l’oncle del Sebastià i sereu desposseïts de les vostres terres. Sort!

 • ESOEscape room sobre Tirant lo blanc

  Escape room sobre Tirant lo blanc


  I si estiguéssim al 1490 i l'enemic t'hagués fet presoner al seu castell? I si l'única forma de fugir del teu captiveri fos resolent enigmes relacionats amb Tirant lo Blanc? I si acabessis de saber que només et queden 60 minuts abans que et vinguin a buscar per penjar-te a la forca?!

  Si estàs interessat a trobar una proposta dinàmica i original sobre Tirant lo Blanc, que motivi l'alumnat a realitzar una lectura atenta i en profunditat de l'obra mentre aprenen a treballar en equip per sortir victoriosos del joc, aquesta és l'activitat que estaves buscant. • ESOEscape room sobre La casa de Bernarda Alba

  Escape room sobre La casa de Bernarda Alba


  Ningú no pot sortir de la casa de Bernarda Alba: així ho va decretar la matriarca després de la mort del seu segon marit imposant a les seves cinc filles un rigorós dol de vuit anys. Però algú més ha quedat tancat a la casa per error ... Un lladre que ha entrat aprofitant el descuit d'una de les criades: un lladre que s'ha amagat al pati, emparat per la foscor de la nit, i que ara no sap com sortir sense ser descobert. I si l' única fugida possible passés per la resolució d'uns enigmes relacionats amb els secrets de la família? I si faltessin tan sols 60 minuts per a la sortida del sol?

  Una «escape room» pensada perquè els alumnes visquin en primera persona les vivències de «La casa de Bernarda Alba», perquè aprofundeixin en la seva lectura i se sentin motivats a conèixer fins a l'últim detall. Una activitat centrada en els secrets de cadascun dels membres de la casa. Aconseguiran les germanes alliberar-se dels designis de la seva mare? Aconseguiran els alumnes fugir abans que el cant del gall deixi al descobert el seu amagatall?
 • ESOEscape Room de Lazarillo de Tormes

  Escape Room de Lazarillo de Tormes


  Una «Escape room» pensat perquè els alumnes visquin en primera persona les vivències del "Lazarillo", perquè aprofundeixin en la seva lectura i se sentin motivats a conèixer fins a l'últim detall.

  Aconseguirà el teu alumnat juntament amb la Guide Màster resoldre els enigmes que li proposem en 45 minuts?
 • ESOEscape room: the demon barber of Fleet Street

  Escape room: the demon barber of Fleet Street


  Us proposem un escape room totalment en anglès per a alumnat de secundària, basat en la llegenda de Benjamin Barker, el barber del carrer Fleet. La proposta es desenvolupa al vostre centre educatiu de la mà de dinamitzadors nadius.

  Ambientem la vostra aula i la transformem en una barberia de l'Anglaterra Victoriana. Es tracta de un Escape Room de dificultat mitjana-alta. Les proves que l'alumnat ha de superar són diferents i específiques segons el cicle educatiu (disposem de dos nivells, adaptats a 3r i 4t d'ESO i Batxillerat).
A dalt