Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Què et proposem

 • ESOScavenger Hunt en anglès per a secundària

  Scavenger Hunt en anglès per a secundària


  Un scavenger hunt (aquí gimcana, de tota la vida) és una activitat d'exterior en què els participants han de trobar diferents elements, completar desafiaments i desxifrar enigmes, normalment per grups. Però aquesta vegada us proposem fer-ho en anglès!
 • ESOEscape room La plaça del Diamant

  Escape room La plaça del Diamant


  Ens trobem a casa del Quimet i la Natàlia, durant els mesos que ella anava a treballar a casa dels senyors i ell es passava el dia al carrer... Vosaltres sou coloms i les targetes que teniu a la mà indiquen la vostra espècie, així podeu saber amb qui esteu tancats a una gàbia al terrat de casa seva. Cada espècie de coloms es troba a una gàbia diferent. A més, esteu encadenats i tot i que podeu veure els altres coloms, no podeu tocar-los ni comunicar-vos amb ells!

  El vostre objectiu és aconseguir escapar per fi d’aquesta casa, ja que no enteneu la fixació que tenen els seus propietaris en anar acumulant cada dia més coloms com vosaltres! A més, teniu un aliat: el petit Antoni, que està tots els matins sol a casa amb la seva germana Rita, us vol ajudar a escapar! Fa una estona, l’Antoni us ha deixat unes pistes dins la vostra gàbia. Si les seguiu podreu tenir una oportunitat per sortir de les gàbies i trobar la forma d’escapar d’aquesta casa! Però heu de tenir present que falten només 45 minuts perquè la Natàlia torni de la feina i, si us descobreix encara dins de la casa, tant vosaltres com el pobre Antoni tindreu molts problemes.

  Us heu d'afanyar per seguir totes les pistes que us ha deixat a la gàbia i escapar abans no torni la Natàlia!
 • ESOEscape room en anglès sobre Frankenstein

  Escape room en anglès sobre Frankenstein


  Us proposem un escape room totalment en anglès per a alumnat de secundària, basat en la historia del monstre creat per Víctor Frankenstein. La proposta es desenvolupa al vostre centre educatiu de la mà de dinamitzadors nadius.

  Ambientem la vostra aula i la transformem en l'aula de la facultuat de ciències. Les proves que l'alumnat ha de superar són diferents i específiques segons el cicle educatiu (disposem de tres nivells, adaptats a 1r i 2n,  3r i 4t d'ESO i Batxillerat).

 • Escape room en àngles Dr. Jekyll and Mr. Hyde

  Escape room en àngles Dr. Jekyll and Mr. Hyde



  Aquest Escape Room en anglès per a l'alumnat de secundària, està basat en la famosa història de Robert Louis Stevenson. La proposta es durà a terme en el vostre centre educatiu.

  La Game Màster ambientarà l'aula i guiarà als vostres alumnes per un seguit de pistes i enigmes (aquests són específics i diferents per a cada nivell: 1r i 2n, 3r i 4t d'ESO i Batxillerat).
 • ESOEscape room sobre Tirant lo blanc

  Escape room sobre Tirant lo blanc


  I si estiguéssim al 1490 i l'enemic t'hagués fet presoner al seu castell? I si l'única forma de fugir del teu captiveri fos resolent enigmes relacionats amb Tirant lo Blanc? I si acabessis de saber que només et queden 60 minuts abans que et vinguin a buscar per penjar-te a la forca?!

  Si estàs interessat a trobar una proposta dinàmica i original sobre Tirant lo Blanc, que motivi l'alumnat a realitzar una lectura atenta i en profunditat de l'obra mentre aprenen a treballar en equip per sortir victoriosos del joc, aquesta és l'activitat que estaves buscant.



 • ESOEscape Room de Lazarillo de Tormes

  Escape Room de Lazarillo de Tormes


  Una «Escape room» pensat perquè els alumnes visquin en primera persona les vivències del "Lazarillo", perquè aprofundeixin en la seva lectura i se sentin motivats a conèixer fins a l'últim detall.

  Aconseguirà el teu alumnat juntament amb la Guide Màster resoldre els enigmes que li proposem en 45 minuts?
 • ESOEscape room sobre Terra Baixa

  Escape room sobre Terra Baixa


  Ens trobem al molí on transcorre l’acció de Terra Baixa, just després del desenllaç de l’obra. Formeu part de la colla de pagesos que viuen als voltants. Us heu acostat per veure què passa en sentir els crits dels Perdigons. La Nuri us ho ha explicat tot: en Manelic ha mort el  Sebastià i estava disposat a fugir amb la Marta cap a les muntanyes. Just quan anaven a sortir, però, ha aparegut el Mossèn, els ha tancat al molí amb el cadàver i ha anat a buscar la guàrdia civil. La guàrdia civil trigarà una hora en arribar, us diuen, i vosaltres us compadiu de la Marta i d’en Manelic i voleu ajudar-los a escapar. Teniu 45 minuts per aconseguir trobar una clau que hi ha amagada pels voltants del molí,  obrir la porta i deixar que marxin. Però vigileu: si no ho aconseguiu i el Mossèn descobreix les vostres intencions, li explicarà tot a l’oncle del Sebastià i sereu desposseïts de les vostres terres. Sort!

A dalt